![]() |
Muzika |
Post Reply
|
Stranica 123 4> |
| Autor | |
DJ_ZG
Groupie
Registriran: 27 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Postovi: 72 |
Quote odgovori
Tema: MuzikaPoslano: 04 Lipanj 2008 u 21:22 |
|
upravo se sjetio dobre ideje...
posto imam mali milion muzike na kompu, ako nekom nesta treba nek javi pa cu stavit da skinete ovdje ![]() od narodne do izvorne, nije frka.... ce da bude sredjeno ![]() |
|
![]() |
|
DJ_ZG
Groupie
Registriran: 27 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Postovi: 72 |
Quote odgovori
Poslano: 05 Lipanj 2008 u 20:49 |
|
gg :)
dok ljudi otkriju ovaj forum, meni je dosadno pa cu vam malo stavljat muzike... cisto onako da vama ne bude dosadno dok citate po forumu :) okej... detaljna uputstva za one koji mozda ne znaju... 1. klik na ovaj link http://www.speedyshare.com/273912738.html 2. Stranica koja se otvori ima naziv pjevaca i pjesme obojano u plavo... takodjer link... klik na njega... 3. Otvara se prozor Save... ili Save as... odaberete mjesto gdje je zelite sacuvati i klik na Save... 4. Ako je sve u redu, vidjet cete liniju koja se lagano puni :) to znaci da skidate... 5. Nakon skidanja pustiti u bilo kojem programu za muziku... moj odabir... http://www.winamp.com/player 6. Recite hvala za trud :D --------- I naravno, zelje su uvijek dobrodosle, ako netko ima neku da zeli samo neka javi :) Edited by DJ_ZG - 05 Lipanj 2008 u 20:57 |
|
![]() |
|
DJ_ZG
Groupie
Quote odgovori
Poslano: 05 Lipanj 2008 u 20:56 |
![]() |
|
mačak
Senior Member
Registriran: 21 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Postovi: 139 |
Quote odgovori
Poslano: 05 Lipanj 2008 u 22:39 |
|
pametno samo daj tga malo više
|
|
![]() |
|
mačak
Senior Member
Registriran: 21 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Postovi: 139 |
Quote odgovori
Poslano: 05 Lipanj 2008 u 22:39 |
|
toga
|
|
![]() |
|
DJ_ZG
Groupie
Quote odgovori
Poslano: 05 Lipanj 2008 u 22:45 |
|
ma neznam odkud da pocnem haha :)
kad imam 12 000 pjesama... odkud krenut? od A? hehe... ove dvije su mi prve pale na pamet, dok me pukne inspiracija bice toga jos :) |
|
![]() |
|
Želimir
Groupie
Registriran: 15 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Postovi: 70 |
Quote odgovori
Poslano: 05 Lipanj 2008 u 23:10 |
|
Svaka čast majstore za trud i ideju.Nego reci ti nama kako se ti zoveš osim što si MUŠKO.Pozz....
|
|
|
KAD BI PAMETNIJI POPUSTALI,BUDALE BI SVIJETOM VLADALE
|
|
![]() |
|
Želimir
Groupie
Registriran: 15 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Postovi: 70 |
Quote odgovori
Poslano: 05 Lipanj 2008 u 23:15 |
|
http://youtube.com/user/BOROVICA0113
Borovica Narodno kolo SPOMENAR BAND |
|
|
KAD BI PAMETNIJI POPUSTALI,BUDALE BI SVIJETOM VLADALE
|
|
![]() |
|
DJ_ZG
Groupie
Quote odgovori
Poslano: 05 Lipanj 2008 u 23:16 |
|
haha ma znate me sto posto :P
osim sto sam iz Bojica, zadnjih par godina sam gore na pozeblju svirao harmoniku :D ako jos niste pogodili, onda sam od Tome i djeda mi Ilije Djakovica :) |
|
![]() |
|
DJ_ZG
Groupie
Quote odgovori
Poslano: 05 Lipanj 2008 u 23:19 |
auuu otkle ovo doleti ![]() ![]() prva liga ![]() |
|
![]() |
|
Post Reply
|
Stranica 123 4> |
| Skok na Forum | Ovlasti u forumu ![]() Vi ne možete postaviti nove teme Vi ne možete odgovoriti na teme Vi ne možete obrisati svoje postove Vi ne možete urediti svoje postove Vi ne možete kreirati ankete Vi ne možete glasati na anketama |