Forum Zavičajne zajednice Borovičana Početna stranica
Forum naslovna Forum naslovna > Župa Borovica - Zavičajna zajednica Borovičana > Pozdravi
  Aktivne teme Aktivne teme
  FAQ FAQ  Pretraži Forum   Kalendar Kalendar  Registracija Registracija  Prijavi Prijavi

POZDRAV

Post Reply Post Reply Stranica  123 29>
Autor
Poruka
  Tema Pretraži Tema Pretraži  Opcije teme Opcije teme
fekan Pogledaj meni
Newbie
Newbie

Registriran: 17 Svibanj 2008
Online Status: Offline
  Quote fekan Quote  Post Replyodgovori bullet Tema: POZDRAV
    Poslano: 20 Svibanj 2008 u 21:07
Drago moj Admine mislim da si popiko loncoce sto si napravio ovakav nacin dopisivanja tj. nacin komunikacije izmedu ljudi.Vidis i ti sam da nitko ne pise nista.Mislim da su ljudi malo zbunjeni.Pozdravljam sve Borovicaneu nadi da ce bolje komunicirati jedni sa drugima.Pozdrav i tebi Admine!
Povratak na vrh
Želimir Pogledaj meni
Groupie
Groupie

Registriran: 15 Svibanj 2008
  Quote Želimir Quote  Post Replyodgovori bullet Poslano: 21 Svibanj 2008 u 00:37
Veliki pozdrav za gosp.Stjepana (fekan).Istina je da zadnja 3-4 dana nema komentara,ali ja osobno mislim da to nije stvar Administratora i ove stranice.Mogu samo reć da je ovaj način komuniciranja jedan od najboljih,ono što je prije bilo nije se znalo, što se kaže (tko pije a tko plaća)Vidimo i sami da se pomalo registriraju naši Borovičani, i što je najvažnije od toga da znamo tko je i šta je.Treba samo malo vremena da se otvore ozbiljne teme i onda će to bit vrhunac.A sada bih iskoristio priliku i pohvalio sve urednike ove stranice jer se stvarno trude koliko je to moguće i ovo je stvarno HVALE dostojno.Veliki pozdrav svima.
KAD BI PAMETNIJI POPUSTALI,BUDALE BI SVIJETOM VLADALE
Povratak na vrh
drazen Pogledaj meni
Newbie
Newbie

Registriran: 21 Svibanj 2008
  Quote drazen Quote  Post Replyodgovori bullet Poslano: 21 Svibanj 2008 u 12:31
veliki pozdrav za fekana i njegovu obitelj
Povratak na vrh
Marijan Pogledaj meni
Newbie
Newbie

Quote Marijan Quote  Post Replyodgovori bullet Poslano: 21 Svibanj 2008 u 18:04
Pozdrav svima. Mislim da je ovo ipak bolji način komunikacije. Treba ljudima malo vremena da se to uhoda.
Povratak na vrh
fekan Pogledaj meni
Newbie
Newbie

Quote fekan Quote  Post Replyodgovori bullet Poslano: 21 Svibanj 2008 u 21:45

Drazo drago mi je sto si se javio.Kako je kod tebe u Australiji.Vidim imas dvoje djece.Neka su zdravi i zivi,pa ako Bog da vidicemo se nekada.Lijep pozdrav tebi i obitelji od Fekana iz Mostara!Bog!

Povratak na vrh
fekan Pogledaj meni
Newbie
Newbie

Quote fekan Quote  Post Replyodgovori bullet Poslano: 21 Svibanj 2008 u 21:48

Zelimire i tebi veliki pozdrav!Daj molim te odgovori da li ti zivis u Makarskoj i jesi li ti Nikolic sin od Terezije rodene Bartolovic!Veliki pozdrav!!!!!!!Bog!!!Pozdrav za sve Borovicane koji se nadu na ovoj stranici!!!!

Povratak na vrh
Želimir Pogledaj meni
Groupie
Groupie

Quote Želimir Quote  Post Replyodgovori bullet Poslano: 22 Svibanj 2008 u 05:16
Jesam Stjepane, ja sam Želimir Nikolić sin pok.Pave i Terezije.Veliki pozdrav Vama i tvoima.Pozdrav iz Makarske.
Povratak na vrh
Želimir Pogledaj meni
Groupie
Groupie

Quote Želimir Quote  Post Replyodgovori bullet Poslano: 22 Svibanj 2008 u 05:22
Svi zainteresirani mogu na mojoj početnoj stranici pogledat narodna KOLA koja su odsvirali naši Vrhunski MUZIČARI SPOMENAR BAND.Pozz svima...
Povratak na vrh
Marijan Pogledaj meni
Newbie
Newbie

Quote Marijan Quote  Post Replyodgovori bullet Poslano: 22 Svibanj 2008 u 11:28
Izvorno poslan od Želimir

Svi zainteresirani mogu na mojoj početnoj stranici pogledat narodna KOLA koja su odsvirali naši Vrhunski MUZIČARI SPOMENAR BAND.Pozz svima...
Povratak na vrh
Marijan Pogledaj meni
Newbie
Newbie

Quote Marijan Quote  Post Replyodgovori bullet Poslano: 22 Svibanj 2008 u 11:29

kako da nadjem tvoju stranic Želimire?

Povratak na vrh
 Post Reply Post Reply Stranica  123 29>

Skok na Forum Ovlasti u forumu Pogledaj meni

ZZB

Ova stranica je generirana za 0,094 sekundi.