![]() |
Obavijest o smrti |
Post Reply
|
Stranica 12> |
| Autor | |
Žarko
Newbie
Registriran: 28 Listopad 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online Status: Offline Postovi: 27 |
Quote odgovori
Tema: Obavijest o smrtiPoslano: 14 Siječanj 2009 u 12:06 |
|
Obavještavam svu rodbinu i prijatelje,poznanike i sve Borovičane da je sinoć u G.Borovici preminuo moj djed Anto Dreno.
Sprovod će biti u četvrtak u 14 sati u G.Borovici! |
|
|
Ako ja odem,tko će ostati; a ako ja ostanem, tko će otići ???
|
|
![]() |
|
mačak
Senior Member
Registriran: 21 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Postovi: 139 |
Quote odgovori
Poslano: 14 Siječanj 2009 u 17:28 |
|
Iskrena sućut svima.
|
|
![]() |
|
lisaabeth
Newbie
Registriran: 21 Prosinac 2008 Online Status: Offline Postovi: 4 |
Quote odgovori
Poslano: 14 Siječanj 2009 u 20:38 |
|
Iskrena sucut svoj rodbini i prijateljima.
|
|
|
sve se moze kad se hoce
|
|
![]() |
|
Žarko
Newbie
Registriran: 28 Listopad 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online Status: Offline Postovi: 27 |
Quote odgovori
Poslano: 17 Siječanj 2009 u 08:58 |
|
Hvala svima na izrazima sucuti !!!
|
|
|
|
|
![]() |
|
Žarko
Newbie
Quote odgovori
Poslano: 20 Siječanj 2009 u 09:15 |
|
pa ljudi moji danas je godina dana kako je otvorena ova nasa stranica......
ako napravim mali rezime, moram tuzna srca priznati da je jako mali broj borovicana na forumu......cak i oni koji su prijavljeni svi koriste neke nadimke i pseudonime kao da se stide sto su porijeklom iz Borovice...... ![]() nadam se da ce se to u skorije vrijeme promijeniti i da ce sve vise Borovicana biti na forumu,ali pod pravim imenima....... ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Stefan
Newbie
Registriran: 12 Siječanj 2009 Lokacija: Austria Online Status: Offline Postovi: 1 |
Quote odgovori
Poslano: 21 Siječanj 2009 u 16:50 |
|
Evo i ja da se javim s pozdravom svim Borovicanima posebno onima iz gornje Borovice.
|
|
![]() |
|
mačak
Senior Member
Registriran: 21 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Postovi: 139 |
Quote odgovori
Poslano: 27 Rujan 2009 u 21:54 |
|
Okrijepljen otajstvima vjere,nakon duge i teške bolesti,u subotu, 26. rujna u Parizu je preminuo isusovac otac Zorislav Nikolić. Otac Nikolić je rodjen 14. rujna 1941. u Borovici kod Vareša, u Bosni i Hercegovini. U družbu Isusovu je stupio u Zagrebu 15. srpnja 1958. godine, gdje je završio filozofiju i teologiju, a za svećenika je zaredjen 25. lipnja 1972. godine. U provinciji je obavljao službe kapelana i župnika, te voditelja i pomoćnika na Hrvatskoj katoličkoj misiji u Parizu. Ispraćaj i sveta misa bit će u Parizu, u srijedu 30. rujna, a pokop u Zagrebu na Mirogoju u petak, 02. listopada |
|
![]() |
|
ignacije
Newbie
Registriran: 02 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Postovi: 1 |
Quote odgovori
Poslano: 02 Veljača 2010 u 22:16 |
|
Dana 09.01.2010. godine nakopn duge i teške bolesti preminula je moja supruga Gordana Nikolić rođena Dusper, 11.01.1957.
Član zavičajne zajednice župe Borovica pod rednim brojem 157. Pokopana je na 53 rođendan na gradskom groblju u Noskoj, Hrvatska. Neka joj je laka hrvatska zemlja. Počivala u miru božjem. Ožalošćeni : suprug Iganicije Nikolić, kćer Melita, sin Goran, snaja Tanja i unuk Luka |
|
![]() |
|
franjo
Newbie
Registriran: 25 Rujan 2009 Lokacija: Austria Online Status: Offline Postovi: 4 |
Quote odgovori
Poslano: 05 Veljača 2010 u 14:14 |
|
Dragi Brate:
Primi jos jednom moje ISKRENO saucesce,ti i tvoji najmiliji,od Franje injegove famiije.Pokojnoj snajki laka Hrvatska zemlja u vijeke vjekova
|
|
|
hebes zivot bez rakije, i bosanca bez cakije
|
|
![]() |
|
mačak
Senior Member
Quote odgovori
Poslano: 05 Veljača 2010 u 14:52 |
|
Iskrena sućut ožalošćenoj obitelj!
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
Stranica 12> |
| Skok na Forum | Ovlasti u forumu ![]() Vi ne možete postaviti nove teme Vi ne možete odgovoriti na teme Vi ne možete obrisati svoje postove Vi ne možete urediti svoje postove Vi ne možete kreirati ankete Vi ne možete glasati na anketama |