![]() |
otvorimo dušu |
Post Reply
|
| Autor | |
inkognito
Newbie
Registriran: 13 Srpanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online Status: Offline Postovi: 25 |
Quote odgovori
Tema: otvorimo dušuPoslano: 24 Srpanj 2008 u 23:46 |
|
pa daj sjetite se kako se je nekad igralo šige-mige!
|
|
|
nisu šale za umove male!
|
|
![]() |
|
marazg
Newbie
Registriran: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Postovi: 24 |
Quote odgovori
Poslano: 25 Srpanj 2008 u 21:49 |
|
Neznam tu igru ali ću napisati svoje sjećanje na Borovicu prije rata...
Pošto sam rođen u Zagrebu 1983 g. , Borovice se sjećam jako malo prije nego je srušena. Sjećam se tamo možda ljeta 1990 (znači imao sam punih 7 onda) i zime 1991 (tada mi se stric ženio) sjećam se putovali smo vlakom iz Zagreba jer je bio veliki snijeg. Kao mali se sjećam kod pokojnog djeda Kazimira pune kuće navečer (obično je tamo bio i svećenik Majić) i silaska po noći iz gornje Borovice u Kremu sa svjetiljkama a nije baš bilo meni klincu tada hodati niz one puteljke po noći... Uglavnom bilo je to lijepo doba posjetiti Borovicu familija koja je gore živjela te lijepo dočeka uvijek bi pao neki janjac.... Poslije rata sam bio u Borovici samo jednom mislim da je to bilo 2002 ili 2003. Ove godine dolazim opet već isplanirano i dogovoreno, čak nagovaram svoje frendove da dođu koji nisu povezani s Borovicom nikako da dođu.... |
|
![]() |
|
mačak
Senior Member
Registriran: 21 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Postovi: 139 |
Quote odgovori
Poslano: 26 Srpanj 2008 u 11:23 |
|
Svaka čast tak i treba
|
|
![]() |
|
inkognito
Newbie
Registriran: 13 Srpanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online Status: Offline Postovi: 25 |
Quote odgovori
Poslano: 26 Srpanj 2008 u 23:19 |
|
Idemo dalje,može sjećanje na borovičke igranke,kako se je uz prigušeno svjetlo pijevalo,plesao stiskavac,auz pjesmu,more se pjenilo..
|
|
|
nisu šale za umove male!
|
|
![]() |
|
inkognito
Newbie
Quote odgovori
Poslano: 29 Srpanj 2008 u 01:33 |
|
Molio bih ovu profesoricu da nam se javi kad se je već registrirala,zanimljiv pseudonim,.
|
|
|
nisu šale za umove male!
|
|
![]() |
|
DJ_ZG
Groupie
Registriran: 27 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Postovi: 72 |
Quote odgovori
Poslano: 30 Srpanj 2008 u 17:15 |
|
ja se sjecam prosle godine kako je Copo upo sa gajbe kroz sator i prosuo ljudima sve marke sto su bile na tanjiru
![]() ![]() jedva smo ga izvadili iza satora
|
|
![]() |
|
THE_ŠIMIĆ
Newbie
Registriran: 19 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Postovi: 9 |
Quote odgovori
Poslano: 23 Listopad 2008 u 10:54 |
|
Nesjecam se bas puno toga.Kad sam otiso bio sam relativno mal tak da...
i nisam dosad nikad bio u Borovici al iduće godine ak Bog da dolazim za Preobraženje. |
|
![]() |
|
franjo
Newbie
Registriran: 25 Rujan 2009 Lokacija: Austria Online Status: Offline Postovi: 4 |
Quote odgovori
Poslano: 25 Rujan 2009 u 20:44 |
|
pozdravljam sve borovicane, a posebno moju generaciju,
ja sam 1970 oso iz Borovickih NJiva za bec, i tu boravim jos uvjek
nikad nisam zaboravio borovicu moje rodno mjesto, niti cu,
uvjek ce mi ostat na srcu
drago bi mi bilo ako me neko jos pozna da mi se porukom javi
sve najbolje i lijep pozdrav od franje
|
|
|
hebes zivot bez rakije, i bosanca bez cakije
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
| Skok na Forum | Ovlasti u forumu ![]() Vi ne možete postaviti nove teme Vi ne možete odgovoriti na teme Vi ne možete obrisati svoje postove Vi ne možete urediti svoje postove Vi ne možete kreirati ankete Vi ne možete glasati na anketama |